Sukkel Glas - Meer ruimte verhuizen

We krijgen meer ruimte

Onze activiteiten in Hilversum groeien hard. Er is dus grote behoefte aan meer ruimte en…die hebben we gevonden! We hoeven niet ver want we blijven in dezelfde straat. We verhuizen van 500m2 op Nieuwe Havenweg 65 naar 1.600m2 op nummer 4.

In deze geweldige ruimte komt een glas belevingscentrum waar we de mooiste glasproducten laten zien en waar we onze klanten alle nodige informatie kunnen geven. Daarnaast komt er kantoorruimte en een voorraad- en productiehal. In deze hal gaan we vanaf 2022 onze vernieuwende productiemethode van isolerende beglazing verder doorontwikkelen.

 

Op dit moment worden de buitengevels gerenoveerd, de inpandige staalconstructie geplaatst en de magazijnwanden geïsoleerd. Medio juni start de (ver)bouw en in het 4e kwartaal van dit jaar maken we de overstap.

Heeft u meer informatie of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.