Veiligheidsglas

Veiligheidsglas staat ook bekend als gelaagd glas. Deze glassoort bestaat uit meerdere lagen glas, gescheiden door een transparante kunststoflaag uit polyvinylbutyral (PVB). Veiligheidsglas kan in diverse lagen uitgevoerd worden, zelfs zo dik dat het een kogelwerende tot kogelbestendige gradatie krijgt.

Gelaagd glas zal door toepassing van de folies eveneens een geluidwerende functie hebben. Met speciale akoestische folies zijn er zelfs zeer hoge geluidsreducties te behalen. Bovendien worden uv-stralen ook tegengehouden door folies tussen het glas.

Heeft u glasschade aan veiligheidsglas of wilt u uw pand beveiligen met een sterke gradatie gelaagd glas? Neem dan contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar voor glasschadeherstel en helpen u graag met het juiste glas voor een betere beveiliging.

Informatie nodig of veliligheidsglas bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.