Thuiswerken

Het advies van de overheid is om zoveel als mogelijk vanuit huis te werken. Nu deze periode door te tweede golf van corona nog langer is geworden zien wij dat veel mensen in toenemende mate op zoek zijn naar een meer permanente oplossing voor het creëren van een aparte werkruimte in huis. 

Glas is een geweldig product om zo’n ruimte te maken. Het is ideaal in ruimtes waar weinig ramen zijn zodat er voldoende daglicht binnen komt en je houdt het ruimtelijke effect doordat het geen massieve wand of dichte deur vormt. Je wordt dus niet “opgesloten”. Daarnaast is het ook handig als je toch zicht wilt houden op bijvoorbeeld spelende kinderen.

De wanden en deuren zijn er in vele soorten, maten en stijlen. Voor ieder interieur is wel een oplossing te vinden. Ook is het eenvoudig te monteren dus je ziet niet met de nadelen van een grote verbouwing.

Laat je inspireren door de foto’s van gerealiseerde projecten hieronder en kijk ook eens hier en hier.

Heeft u meer informatie of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.