GSF - showroom

Showroom tijdelijk gesloten

Conform de laatste maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, zijn onze showrooms in Lelystad en Hilversum gesloten. Bezoek aan een showroom zal tot tenminste 19 januari 2021 niet mogelijk zijn, maar wij kunnen u wel blijven adviseren over onze producten!

Wij helpen u graag online, telefonisch en via mail verder. In sommige gevallen kunnen we ook bij u langskomen. Neem gerust contact op om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien. Uiteraard houden wij ons bij een huisbezoek strikt aan de geldende coronamaatregelen, zodat wij u en onszelf gezond houden en de verspreiding van het virus tegen gaan.

Ook onze monteurs komen nog graag uw nieuwe glasproduct bij u realiseren. Zij komen met maximaal twee personen, zodat wij ons aan de regels voor huisbezoek houden. En ook zij werken uiteraard veilig en volgens de laatste coronamaatregelen.

Juist nu is het een mooie tijd om eens na te denken over een nieuw pronkstuk in uw interieur. Bekijk ons ruime aanbod op: http://ow.ly/3AWN50CML5E of http://ow.ly/GuN150CML0Q . Via http://ow.ly/Kow450CML4D ontvangen wij graag uw vragen en ideeën. Onze interieurglas-specialisten zitten ook nu voor u klaar! We wensen u fijne feestdagen en meer dan ooit een gezond 2021!

Heeft u meer informatie of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.