Dankzij de ISO 9001, ISO 14001 en de reeds in het bezit hebbende VCA* certificering, heeft GSF Glasgroep het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gewaarborgd binnen de organisatie. GSF Glasgroep hanteert hiervoor het principe van de 3 P’s (people, planet, profit).

ISO 9001

Kwaliteit

GSF Glasgroep is sinds 2016 ISO 9001 gecertificeerd.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt uitgelegd: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het! ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. ‘De klant is dus verzekerd van het feit dat onze bedrijfsprocessen zijn geborgd.’ Lees hier onze beleidsverklaring.

VCA

Arbo

Alle glaszetters en slotenmakers van GSF Glasgroep zijn gecertificeerd en erkend volgens de Glasbrancheorganisatie (GBO). Daarnaast beschikken ze over het VCA-Veiligheidsdiploma. Onze medewerkers zorgen al tientallen jaren met veel vakmanschap en enthousiasme voor het succes van GSF Glasgroep.

ISO 14001

Milieu

Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s beheerst en verminderd worden. ISO 14001-certificatie is niet verplicht, maar sommige gemeenten vragen erom bij het verstrekken van een milieuvergunning. Grotere bedrijven, met name overheden, stellen het certificaat bovendien vaak als eis in hun aanvragen.

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.