Keukenglas

Glas leent zich uitstekend als achterwand van keukens en zelfs als werkblad. Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 maal sterker dan ongehard glas en daarmee is het kookgedeelte hittebestendig. Een dekkende kleurcoating maakt duurzame verlijming mogelijk. Ook een werkblad is uniek; door het glas te etsen wordt het krasbestendig.

Een glazen achterwand in uw keuken is niet alleen mooi, maar vooral erg praktisch. Er zijn veel kleuren en uitstralingen mogelijk. Hiermee creëert u met een kleine toevoeging een groot effect.

Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen!

Glas wordt doorgaans verticaal toegepast, maar het kan ook uitstekend in een liggende positie worden toegepast. Bepaalde glassoorten lenen zich zeer goed om als aanrechtblad te dienen. Met een kras werende geëtste bovenzijde en een in kleur gelakte onderzijde ontstaat een aanrechtblad dat uniek is in haar soort, hygiënisch en zeer functioneel. Weten wat er in uw situatie mogelijk is?

Wij adviseren u graag

Informatie nodig of keukenglas bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.