Isolatieglas

Isolatieglas plaatsen we in de vorm van dubbelglas, HR+, HR++ en triple beglazing bij woningen en bedrijfspanden. Bij schade aan isolatieglas is onze reparatiedienst 24/7 snel ter plaatse om het glas te herstellen en te vervangen. Dit doen wij dagelijks voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s, particulieren en verzekeringsmaatschappijen.

Isolatieglas is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen en gebouwen, maar wat is isolatieglas nu precies? Zoals de naam al zegt is isolatieglas beglazing met een isolerende werking. Het glas is opgebouwd uit twee lagen enkelglas waarbij een isolerende werking ontstaat door de luchtruimte (spouw) die aanwezig is tussen de glasbladen.

Heeft u glasschade aan de dubbele beglazing van uw woning of bedrijfspand of wilt u uw woning of bedrijfspand laten isoleren met dubbele beglazing? Neem dan contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar voor glasschadeherstel en helpen u graag met het juiste glas voor een betere isolatie.

Lees in dit artikel meer over isolatie en glas.

Informatie nodig of figuurglas bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.