Inbraakwerend glas

Laat glasschade aan etalages en winkels herstellen en vervangen door inbraakwerend glas om uw pand extra te beveiligen. Daarnaast is inbraakwerend of veiligheidsglas ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld pompstations en musea. Doordat we het inbraakwerende glas in diverse gradaties maken hebben we voor iedere ondernemer en instelling een geschikte glassoort op voorraad.

Bel ons om uw glasschade te laten repareren. In veel gevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse en is uw inbraakwerende glas dezelfde dag nog vervangen.

Inbraakwerende beglazing kan in vele gradaties geplaatst worden: het varieert van slagvast glas, tot kogelwerend en bomvrij glas. Desgewenst wordt het glas non-splitting gemaakt, zodat het bij een aanslag niet versplintert. Wij hebben deze beglazing onder andere geplaatst bij Eurojust in Den Haag. Dit staalharde glas is opgebouwd uit meerdere lagen, waaronder glas, polycarbonaat en PVB-folie.

Informatie nodig of inbraakwerend glas bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.