Glazen wanden

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden met glas! Een glazen wand kan een ruimte scheiden of juist verbinden. Er zijn glazen schuif en vouw wanden, separatiewanden, kleine wanden, grote wanden, hoge wanden en gekleurde wanden. Er zijn toepassingen voor binnen en buiten. Of bekleed een wand met glas. Is een glazen wand ook een geweldige toevoeging voor uw bedrijf? Zeer waarschijnlijk wel!

Glazen wanden maken een ruimte optisch veel groter door de transparante eigenschap van glas. Iedere ruimte wordt bovendien veel lichter. De glazen wanden zijn met diverse systemen simpel weg te klappen of te schuiven. Hierdoor creëert u gemakkelijk vele indelingen en mogelijkheden met uw ruimte.

Informatie nodig of een glazen wand bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.