Glas in lood

Glas in lood is een eeuwenoude techniek die reeds door de Romeinen werd toegepast om grotere vensters te creëren. Hedendaags wordt het nog steeds toegepast in woningen en gebouwen, maar tegenwoordig voornamelijk als verfraaiing van het glas.

Glas in lood is kwetsbaar voor breuk en lastig te repareren. GSF Glasgroep kan gelukkig zorgen voor goed en degelijk herstel van glas-in-loodruiten. Heeft u glasschade? Meld dat dan via onderstaande button en we komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Bij reparatie en herstel van glas in lood bevestigen we het eventueel op een extra heldere ruit, wat voor meer stevigheid zorgt. Indien wenselijk sluiten we het glas-in-loodpaneel op in de luchtspouw van een isolatieglasruit voor nog meer stevigheid. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling met het comfort van vandaag.

Informatie nodig of glas in lood bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.