GSF - ROC midden nederland glaszetter

De opleiding tot glaszetter niveau 2!

Om het tekort aan glaszetters te verkleinen en meer jonge mensen kennis te laten maken met ons mooie vak, is samen met het ROC Midden Nederland de opleiding tot glaszetter niveau 2 samengesteld. Wij stellen meerdere plekken beschikbaar voor het praktijkgedeelte van de opleiding.

Voor het komende leerjaar zijn die al gevuld, maar we blijven kandidaten en collega glasbedrijven aanmoedigen om de opleiding te volgen en te promoten.

Leerlingen doen 4 dagen in de week werkervaring op en werken samen met onze ervaren glaszetters. We leren ze echt de kneepjes van het vak. Zodat zij uiteindelijk aan de slag kunnen als zelfstandig glaszetter.

Heeft u meer informatie of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.