Balustrades

Een lust voor het oog in een entree, atrium of vide: glazen balustrades, trap of beloopbare vloer. Op deze pagina vindt u alles wat u weten wil over de glazen balustrade.

Een glazen balustrade is een prachtig en stijlvol alternatief voor de traditionele houten balustrade. Door de transparante eigenschap van glas blijft de ruimte licht en lijkt veel ruimer. Glas is een enorm sterk product en biedt daarmee, op de juiste manier toegepast, de juiste bescherming in de toegepaste situatie. Bovendien zij er vele mogelijkheden en uitvoeringen denkbaar met een glazen balustrade. Met of zonder profiel, transparant of kleurrijk aanwezig. Glass Inside kent de kansen en mogelijkheden en past dit constructief glas dan ook succesvol toe.Veiligheid staat altijd voorop: wij doen geen concessies en gebruiken louter gelaagd veiligheidsglas en hoogwaardige materialen.

Onze Glas specialisten staan graag voor u klaar om met u mee te denken en advies te geven. Advies op locatie? Ook dat doen wij graag en vrijblijvend. Vraag nu uw gratis offerte en advies aan!

Informatie nodig of een balustrade bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.