Badkamerglas

De badkamer is het laatste decennium geëvolueerd tot een ruimte waar het lang en goed toeven is, maatgevend voor ons toegenomen welzijn. Glas is ideaal voor toepassing in de badkamer, zowel vanuit esthetisch, functioneel als hygiënisch oogpunt.

Esthetisch, kijk maar naar onze hoogwaardige designs. Functioneel, daar het materiaal veilig en onderhoudsvriendelijk toepasbaar is. En hygiënisch omdat- voorzien van een snel reinigbare of antibacteriële coating– vuil, zeep en kalk op het glas geen kans krijgen.

Veiligheidsglas– transparant, translucent, geëtst of gezandstraald– wordt in de badkamer vaak toegepast als douchecabine of inloopdouche. Net als bij glazen deuren levert dit samen met speciaal (RVS) beslag de mooiste combinaties op.

Wij nodigen u graag uit in een van onze showrooms waar wij u kunnen inspireren en adviseren over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Informatie nodig of badkamerglas bestellen?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.