Energetisch verbeteren Laurierhof Amsterdam

In hartje Jordaan in Amsterdam zijn we bezig met het energetisch verbeteren van appartementencomplex Laurierhof.
 
Met energetisch verbeteren wordt het verduurzamen van de grondgebonden (sociale) huurwoningen bedoeld. Het doel van deze verduurzaming is dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen daalt. 
 
We doen dit door het plaatsen van HR++ in de woningen en de galerijen. Om de originele uitstraling te behouden zijn de bovenlichten voorzien van geïsoleerde glas in lood panelen.
 
Naast dat we het complex verduurzamen zorgen we er ook voor dat het voldoet aan de meest recente veiligheidseisen. Hiervoor plaatsen we in de algemene ruimtes en de trappenhuizen brandvertragende beglazing.
 
Een mooie klus waarbij we, in de deze uitdagende corona tijd, ons natuurlijk houden aan de nodige corona protocollen zoals opgesteld door Bouwend Nederland.

Meer informatie over dit project?

Neem contact met ons op

Over Sukkel Glas

Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio Hilversum en Het Gooi. Sinds 2018 zijn we onderdeel van GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep is een hecht familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. 

Vanuit onze showrooms en werkplaatsen in Hilversum en Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland.